Tunjina kuća

 

Zatvorite oči i zamislite

Buđenje u starom drvenom, ali udobnom krevetu. Topli čaj i fini bakini kolačići. Karirani stolnjak. Cvrkut ptica. Žubor potoka. Miris svježe pokošene trave. Tišina. I mir …

Sve to nudimo vam na seoskom imanju „Tunjina kuća“ u vlasništvu obitelji Staklarević u eko-etno selu Stara Kapela.Da bi staro „didovo ognjište“ vratili u život obnovili smo staru obiteljsku kuću u autohtonom stilu i danas nudimo smještaj u dva udobna apartmana. Bogatstvo etnološke građe, opremljenost interijera starinskim krevetima, ručno rađenim posteljinama, ormarima, staklencima te mnoštvom predmeta koje su naši stari koristili u svakodnevnom životu omogućit će svakom gostu da osjeti čari minulih vremena.

Uz to na samom imanju nalazi se kušaonica i vinski podrum za 50-tak gostiju kao i dvorana za 100-tinjak gostiju gdje ćete uz zvuke slavonskih tamburaša uživati u mnoštvu slavonskih gastronomskih specijaliteta te se okrijepiti dobrom kapljicom.

Ovdje možete u ugodnom ambijentu proslaviti rođendan, godišnjicu mature, vjenčanje, krizmu i ostale obiteljske svečanosti kao i održati opušteni poslovni sastanak ili seminar.

Za vas smo pripremili obilje aktivnosti zbog kojih ćete poželjeti ostati što duže i ponovo se vratiti na naše imanje. U prekrasnom prirodnom okruženju nudimo vam kilometarske pješačko biciklističke staze po okolnim brežuljcima s uređenim odmorištima i vidikovcima s kojih puca pogled na samo selo i okolicu.

No ako ste pomislili da je to sve – varate se. U blizini sela imamo i ribnjak koji svima umornima od svakodnevne žurbe nudi mogućnost ribolova u zelenoj oazi koju „narušava“ jedino cvrkut ptica.

Nadamo se da će vas boravak na našem imanju, upravo zahvaljujući bogatstvu i raznolikosti ponude, daleko od gradske vreve i gužve, bar na trenutak vratiti u prošlost…

Nudimo Vam:

– Smještaj u dva udobna apartmana
– Jednodnevne izlete za turističke grupe uz razgledanje imanja i okolice
– Mogućnost proslava raznih obiteljskih svečanosti
(krstitki, krizmi, vjenčanja, godišnjica mature)
– Bogatu slavonsku kuhinju
– Prezentacije, promocije, seminare
– Ribolov, biciklizam
– Team building

Radi kvalitetnije ponude preporučamo grupama i pojedinačnim posjetiteljima najavu posjeta i narudžbe.

KONTAKTI:

Marija i Antun Staklarević

„TUNJINA KUĆA“

STARA KAPELA 9
35410 Nova Kapela
TEL: 035/361 299, 035/381 023
MOB: 091 507 52 65, 091 89 11 756
e-mail: marija.staklarevic@gmail.com

Kažu da slika govori više od tisuću riječi, pa pogledajte…