Stričev grunt

Doživite kako su nekad živjeli Slavonci u brežuljkastim dijelovima Slavonije u obroncima Požeške gore i provedite odmor u kući koja je izvorno sagrađena početkom XX stoljeća (prije otprilike 100 godina).

Kuća je sagrađena u autentičnom slavonskom stilu, a danas temeljito renovirana, namještena starinskim namještajem te opremljena za suvremene potrebe.
Danas je ovo kuća koja baštini tradiciju poznatih domaćih zidara, tesara i stolara potpuno uređena i obnovljena, spremna pružiti vrhunski komfor gostima. Ovdje ćete doživjeti jedinstven ugođaj uz potok i pogled na pješačke, biciklističke, pčelarske staze te vidikovce i staze križnog puta . Prostrano dvorište kuće sa vrtnim roštiljom i krušnom peći i pečenjarom uz voćnjak upotpuniti će vaš jednistven doživaljaj u zelenoj oazi mira i tišine i autentičnoj lokaciji skrivenoj od gužve i vreve suvremene civilizacije. U prizemlju kuće, u kojoj može ugodno i udobno boraviti četiri osobe nalazi se velika seljačka soba, kuhinja, spavaća soba i kupaonica (sve namješteno starim namještajem i suvremenim kućanskim aparatima). U potkrovlju “Etno za mlade” nalazi se udoban dnevni boravak, spavaća soba i kupaonica, također namješteno starim namještajem i suvremenim aparatima. Ovdje se mogu smjestiti još četiri osobe, a po potrebi i može se dodati i pomoćni ležaj.

Kontakt :
Josip Borozni
e-pošta: josip.borozni@sb.t-com.hr

++385 35 451 171;
++385 35 381 092;
++385 98 946 98 81